Aanbouw

Wanneer u nadenkt over de aanbouw van een serre, uitbouw woonkamer of een nieuwe badkamer aanbouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat over een nieuwe garage of een opbouw boven op u bestaande woning, voor u gaan we de uitdaging graag aan.

Timmerbedrijf Kolham is als aannemer breed inzetbaar voor aanbouw, nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud van woningen.

We kunnen het hele traject begeleiden, van ontwerp (via een architect) en de aanvraag van de vergunningen tot en met de volledige realisatie. U kunt ons ook bellen voor het vervangen van bijvoorbeeld het dak of een deur. Het is ons streven dat aan het begin van elk project de klant een duidelijk beeld heeft van het eindresultaat. Goed communiceren is daarbij zeer belangrijk.

Aangezien we een klein bedrijf zijn, zitten er geen overbodige schijven tussen klant en uitvoerder en is het contact zeer direct. Dat voorkomt misverstanden en komt het eindresultaat van uw aanbouw ten goede. Het is daardoor bovendien geen probleem om op korte termijn wijzigingen door te voeren. Daar doen wij nooit moeilijk over.

Voor vragen over uw aanbouw en /of andere werkzaamheden neem vrijblijvend contact met ons op.

Timmerbedrijf Kolham